Artemisiakuren

För en balanserad och fungerande tarm.

Artemisiakuren består av två välkända och väl beprövade och utforskade växter: fläderbär och malört. Dessa tillför antioxidanter, näringsämnen och beska ämnen som har tarmstimulerande effekt. Många får en effektiv tarmtömning. Bittert och beskt är sammandragande, uttorkande och lugnande för vår kropp, vilket innebär att det är bra mot: svullnader, inflammation, slembildning, toxiska biofilmer och skadliga jäsningsprocesser. OBS detta är onlinekursen med info, fakta och protokoll. Du finner produktkit i VASS-shopen hos naturalshop.se

Alla behöver bittert och beskt!

Visste du att intag av bittra örter ger mättnad snabbare? Det stimulerar tarmens rörelser och motverkar sjukdomsprocesser.

Många människor besväras av tröga tarmar och förstoppning idag, vilket kan ge viss inre förgiftning och dimhjärna. Att kombinera fläderbär och malörtste ger kroppen en rad starka antioxidanter, bitterämnen och slemlösande ämnen – vilka kan främja normal tarmfunktion och både befria och rensa ut. Det tillför även mycket näringsämnen, som är stimulerande på alla väsentliga funktioner i kroppen.

Fläderbär och malört

är traditionella medicinalväxter dokumenterade i tusentals vetenskapliga publikationer.

 • Fläderbär

  1. Antioxidantiska egenskaper  2. Stärker immunförsvaret 3. Antiinflammatorisk effekt 4. Hjälp vid förkylning och influensa 5. Hjärtkärl-främjande 6. Förbättrar matsmältningen 7. Diuretiska egenskaper (avsvullnad) 8. Hudvård och minskar åldrande 9. Rik på näringsämnen

 • Malört

  1. Antimalaria medel 2. Digestiva egenskaper 3. Antimikrobiell och antisvampmedel 4. Antioxidanta egenskaper 5. Neuroprotektiv och antidepressiva effekter 6. Leverskyddnade verkan 7. Användning i kosmetika 8. Vermifug (driver ut inälvsmask) 9. Artemisinin mot cancer

 • Artemisiakuren

  Utifrån de malörtens och fläderbärens vetenskapligt bevisade och traditionellt beprövade egenskaper samt näringsrika innehåll, kan Artemisiakuren öppna för möjligheter att förbättra de ovan nämnda obalanserna och tillstånden. • • •> Individuella resultat varierar alltid, och egen hälsa är eget ansvar. Konsultera läkare/hälsoexpert vid osäkerhet.

Börja ditt nya liv nu!

Det viktigaste är att komma igång. Har du väl tagit första steget är hälften gjort.

Dr Sanna Ehdin är en svensk hälsoentreprenör och expert på självläkning med 45 års erfarenhet av studier och forskning inom hälsa.

Sanna Ehdin har publicerat 16 böcker och föreläst för över 100 000 personer och når hundratusentals via flera sociala mediakanaler, blogg och poddar. Under tre decennier har mängder av människor har blivit hjälpta av hennes hälso- och livsstilsråd! Sanna Ehdin har en PhD inom immunologi, och är forskardoktorn som 31 år gammal lämnade en framgångsrik biomedicinsk karriär inom etablissemanget för att bana väg för en ny hälsosyn som inkluderar självläkning och helhetshälsa. "Den självläkande människan" blev on stor succé 1999 och banade väg för den nya svenska hälsorörelsen. Andra bästsäljare av Sanna Ehdin är "Maten som läker", "Sluta kämpa börja leva", "12 veckor till ett självläkande liv" och "Sannas Fastebok". (Fotograf - paulinawesterlind.com)

Dags att främja tarmens hälsa?

När du stimulerar och främjar tarmens hälsa hjälper du automatiskt hela kroppens hälsa och därmed ditt eget välbefinnande!

 • Enkelt med minimal insats

 • Artemisiakuren har två ingredienser som finns i färdigt kit

 • Alla behöver idag tillföra bittert och beskt för en god hälsa.

Feedback

“Många fått stor effekt med befriande tarmtömningar. Dessa var både omfattande och illaluktande, så uppenbart dåligt äldre tarminnehåll lämnade. Några märkte dock inget, varvid de antingen har noll problem med tarmfickor och tömningar eller behöver göra om med lite högre dos. ”

Fasteterapeuters feedback

“Artemisiakuren gav snabbt en kraftfull aktivitet på mina tarmar när jag tog det på kvällen. Första gången brötade och knorrade det länge i buken, och morgonen efter tömdes en större mängd av något mörkt (svart bitvis) och illaluktande. Det hade antagligen funnits där ett slag. Jag har tidigare besvärats av tarmfickor efter mkt inälvsmask och skadlig biofilm, och detta är utrensat för mig mha mina metoder. Efter en handfull kurer under två veckors tid blev min mage mycket välfungerande. Då jag har en trögare Vata-mage är jag väldigt tacksam. ”

Dr Sanna Ehdiin

“Artemisia-kuren fungerade fantastiskt för mig. Jag gör nu denna kur en till tre gånger i veckan, och nu mer för dess otroligt näringsrika innehåll och positiva effekt på kroppen – bl a nedbrytning av spikprotein (kan andas in via aerosoler). Jag hoppas den är till glädje för många fler. Om inte annat har man fyllt på med stärkande och näringsrik mat, laddat med antioxidanter och med effekt mot parasiter av alla dess slag! OBS! jag rekommenderar inget till någon, delar bara min och andras erfarenhet. Fler feedback kommer.”

Dr Sanna Ehdin

Kursens innehåll

  1. Dr Sanna Ehdin berättar om Artemisiakuren

  2. Om Dr Sanna Ehdin

  3. Friskrivningsklausul

  1. Vad är Artemisiakuren?

  2. Varför Artemisiakuren?

  3. Vad är Cayennekuren?

  4. Bittert och beskt är bra!

  1. Handla hem och gör så här

  2. Artemisiatinktur

  1. Fläderbär – historik och kemi

  2. Fläderbärs medicinska effekter

  3. Malört – historik och kemi

  4. Malörtens medicinska egenskaper

  1. Cayennekuren – så gör du

  2. Cayennepeppar - fakta & forskning

  3. Om svartkumminolja

  1. Gudinnan Artemis var kvinnornas beskyddare

  2. Vilken magtyp har du?

  3. Tarmhälsan är A och O

  4. Förstoppning stort problem i det dolda

  5. Biofilm viktigt begrepp

Om kursen

 • 350,00 kr
 • 23 lessons

Ge kroppen en nystart!

Främja och stimulera tarmen, motverka patogener och tillför kroppen näring med enkla Artemisiakuren.

Kom ihåg att din kropp är designad för god hälsa och självläkning. 


Det är nedärvd, hög intelligens sedan miljoner år.

Önskar du produktpaketen?

Önskar du köpa produkterna? Vad du behöver står i onlinekursen, och där finns länkar till utvalda produktkit i VASS-shopen på www.naturalshop.se -

 • 298,00 kr

  298,00 krFlushDetox™

  FlushDetox online-kursen passar mycket bra med Artemisiakuren för att rensa och regenerera ditt inre system! FlushDetox är en effektiv 2-dagarskur som hjälper din tarm att tömma ur och rensa sig självt och kroppen från gifter.
  Köp här

Artemis var kvinnornas beskyddare och jaktens Gudinna.

Hon var en av de mest älskade Gudinnorna i den grekiska kulturen. I Artemisiakuren jagar hon bort de parasiter som inte hör hemma i vår fina, varma kropp, samtidigt som hon skyddar, bevarar och stärker vår kropp. Hon avbildas alltid med löst sittande kläder och en hind, honhjort vid sin sida. Hjort: är symbolik för näring, omvårdnad och kärlek. Låt inte dina inre tvivel bestämma din väg. Kärleken har vi i oss alla. Ge den och världen näring, så blomstrar du själv (din Själ).