21 dagars Transformation

Du får ett fördjupat och väl genomtänkt dag-för-dag program för att skapa balans i din kropp. Ge dig själv en nystart och grund för en hållbar hälsa!

Då tarmens hälsa är kroppens hälsa ligger fokus på att flusha ut och detoxa skräp, samt främja en friskare tarmflora. Gör när det passar dig, bra att börja på en helg! Onlinekursen blir din för livet för 555 kr!

< 21dT >

Ge dig själv en nystart och grund för en hållbar hälsa!

21 dagars Transformation (21dT) är ett väl beprövad metod med potential att effektivt rensa och skapa balans i din kropp. Du följer ett genomtänkt dag-för-dag-program som gradvis vänjer kroppen vid en bättre mat och rensande protokoll. Då tarmens hälsa är kroppens hälsa ligger fokus på att flusha ut och detoxa skräp. Samt ta GutClear för en bättre tarmflora, därefter antioxidantrik näring och olja. En balanserad tarm är grunden för en balanserad kropp och sinne! Se vad som behövs för 21dT via knappen

555 står för förändring,

en tid av förberedelse och en ny våg av energi. Var öppen för nya saker!

 • 21 dagar

  Tre veckor – 21 dagars program är en relativt kort, enkel och lämplig omställning av kroppen. När du följer detta effektiva, väl genomtänkta och beprövade program får du effekter som annars skulle ta minst tre månader!

 • 7 moment

  21dT introducerar följande sju moment: Födofasta • Periodisk fasta • GutClear-örter, Svartkumminolja • Artemisiakuren • Alkalisk flush • Saltvattenflush. Dessa enkla men geniala protokoll innehåller klassiska läkande medel och örter – som en Panacea.

 • Nöjd kropp

  Kroppen är uråldrig och vis, men den är inte gjord för modern stress och skräpmat. Ge energi och liv till kropp genom att rensa ut det som belastar med flush & detox och fyll på med kvalitativ mat och näring. Då blir kroppen nöjd, lugn och glad!

Feedback 21dT

Resultat: "Minus 8 kg, bättre sömn, smärta i leder minskade kraftigt, magtarm-problem försvann." – Therese 28 år <- - - - - - - - - - - - - - - - - -> "Jag är 7 kg lättare, piggare och minskad värk i kroppen. Har varit förvånansvärt lätt, utan att ha sötsug." – Maria 50 år

"Första dagen kändes enkel och jag var positiv till att klara av. Dag två och tre var jag relativt utslagen – kraftig huvudvärk, trött, irriterad, men sen vände det. Redan dag fyra märkte jag skillnad - vitare ögonvitor, vaknade upp utan smärtor i mina leder, bättre andedräkt och en lättnad jag inte känt på länge.  Sedan var det en dag i taget, att ta promenader i naturen och fokusera på allt annat än mat. Jag gjorde tre tarmsköljningar.  Första veckan försvann mycket svullnad i ansiktet, kissade mycket. Vikten tappade jag i slutet av vecka ett och under andra veckan.  Efteråt kände jag mig lättare, orkade mer och uppskattade god och fräsch mat på ett helt annat sätt." Therese 28 år

Dr Sanna Ehdin är expert på självläkning & vattenfasta med 46 års erfarenhet från forskning och hälsa.

Sanna Ehdin har publicerat 16 böcker och föreläst för över 100 000 personer och når hundratusentals via flera sociala mediakanaler, blogg och poddar. Under tre decennier har mängder av människor har blivit hjälpta av hennes hälso- och livsstilsråd! • Sanna Ehdin, PhD i immunologi, är forskardoktorn som 31 år gammal lämnade en framgångsrik biomedicinsk karriär inom etablissemanget för att bana väg för en ny hälsosyn som inkluderar självläkning och helhetshälsa. "Den självläkande människan" var banbrytande när den kom 1999, och andra bästsäljare är "Maten som läker", "Sluta kämpa börja leva" och "12 veckor till ett självläkande liv". (Fotograf - paulinawesterlind.com)

Feedback kunder:

“Att snubbla över 21 dagars kuren när jag som mest behövde den känns underbart. På bara 21 dagar är upplevelsen i min kropp före och efter som två olika personer! Jag är 7 kg lättare, piggare och minskad värk i kroppen. Så jag gör ytterligare 21 dagar, och då födofastan hela kuren. Det har varit förvånansvärt lätt, utan att vara sötsugen. ”

Maria 50 år

“Efter bara en vecka av 21 dagars… har huden fått mer lyster och magen som ofta är svullen på eftermiddagen är helt platt. Jag ville rensa kroppen men fick energi, platt mage och vacker hud på köpet. Jag trodde inte det skulle synas så mycket på utsidan efter bara en vecka!”

Johanna 44 år

“Är lycklig över att 5 dagar in i 21dT-programmet har jag gått ner 2,5 kilo och är lugnare i magen och vaknar pigg på morgonen för första gången på oerhört länge! Jag var smal och vältränad sedan innan, så detta är svullnad jag burit på – inflammerad tarm. Jag är tacksam!”

Kate 36 år

“Glädjande info: klient berättar att 5 dagar in i programmet har han äntligen klara tankar igen, är pigg och hjärndimman är borta. Den svullna, onda magen är mjuk och harmonisk. De snabba tömningarna efter maten har slutat, nu är de normala och på morgonen. Han är ivrig att fortsätta! ”

Fasteterapeut Mia Ekström

“För två år sedan började jag rensa tarmen och kroppen med dina FlushDetox™ -protokoll, och gör även VASS-fasta 1,5 dag ibland. Jag har gått ner kilona som störde, och blivit kvitt diabetes typ 2. Men det mest positiva är hur det påverkat mina känslor, är genuint lycklig.”

Agneta 62 år

“Jag har gjort FlushDetox™ fyra gånger och magen är inte svullen och "ilsken" längre, mitt enorma godissug har minskat rejält och jag börjar gå ner i vikt igen. Fastat har jag gjort i flera år med det är FlushDetox™ (Saltvattenflush, Alkalisk flush mm) som ändrat allt – tack! ”

Elisabeth

“Redan på dag 5 av 21dT känner jag skillnad för är piggare, inte alls lika trött mentalt (hjärndimma) och magen är mindre svullen. Även ansiktet är mindre svullet, vilket gör att jag känner mina muskler mycket mer.  En gammal ansiktsskada gör mig mer svullen i ansiktet med vissa lite bortdomnade muskler. Det är roligt att uppleva så snabbt att matintaget påverkar även hur jag känner mitt ansikte.”

Sandra 35 år

“55 år. I hela mitt liv har jag experimenterat med mängder med huskurer, dieter, läkemedel. Inget hjälper och ingen vet varför. Förutom du och dina 2 tsk havssalt. Kostnad: = öre. Du borde få Nobelpris. Tack.”

Monica 55 år

“Förutom allt gott jag fått från din FlushDetox™ (saltvattenflush i kombo med Alkalisk flush och födopaus på 1,5 dygn) så har jag noll PMS, ångest eller dylikt. Jämnt på bra humör och mående hela månaden! Hurra! Tack ”

Helen 38 år

“Jag har haft stora problem med magen; extremt med illaluktande gaser, ständigt ont, uppsvälld och så vidare. Därför började jag att göra FlushDetox™ 1–2 gånger i veckan – och då kom skillnaden: inget magont, inga gaser och ingen uppsvälldhet! Nu gör jag detta 1–2 gånger i månaden, och nu mår min mage bra. Den är lugn och är inte längre svullen.”

Sofie 42 år

Kursens innehåll:

  1. Välkommen till ditt nya liv!

  2. En gåva till din kropp

  3. Vad innehåller 21 dagars Transformation?

  4. Förändring – hur gör jag?

  5. Om Dr Sanna Ehdin

  6. Friskrivningsklausul

  1. Vid alla problem – gå till tarmen!

  2. Tarmens hälsa är kroppens hälsa

  3. Definitioner och begrepp

  1. Intag av probiotika?

  2. Frågor och svar om 21dT

  3. Q&A m Saltvattenflush & Alkalisk flush

  1. Inköpslista

  2. Schematisk översikt

  1. Dagen före start

  2. Dag 1-7

  3. Dag 8 - 14

  4. Dag 15-21

  5. I mål och start på något nytt

  6. Vad ska jag äta nu?

  1. Mungbönsgryta

  2. Karnivor

  3. Ghee

  4. Benbuljong

  5. Fettkaffe

  6. Mat som läker - bok

  7. Gröna Kuren

About this course

 • 555,00 kr
 • 50 lessons

Hur förändrar man?

När du ändrar dina dagliga vanor – det vill säga din livsstil – så ändras allt: kropp, sinne (mind), tankar och känslorna. Hela din kropp svarar mot den ändringar du gör. Konsten är att veta VILKA ändringar man ska göra. Det blir enkelt när du har Dr Sanna plan för 21 dagar Transformation att följa!

 • Förbered dig mentalt och emotionellt, läs på onlinekursen och visualisera.

 • Skaffa hem produkterna som behövs, färdigt produktpaket finns att köpa separat.

 • Förbereda omgivningen på det du ska göra, be om stöd och uppmuntran

 • Finn gärna ett par vänner som vill göra 21dT, för det är mycket enklare att göra tillsammans i grupp

 • Sätt igång! Följ protokollen noga, observera hur din kropp reagerar och anteckna och/eller fota.

Skapa långsiktigt välmående med en hälsosam kropp

21 dagars Transformation är bästa starten!

555 symbolism: Clarity will replace Confusion!

Change is coming and it will wake you up. It is about making decisions and life changes. Paying attention to your thoughts and intuition. Let go of the old that is no longer serving you. Freedom and independence!